Kinderen

Soms gaat het er hevig aan toe! Je voelt je boos, verdrietig of bang. Je komt in ruzie terecht of kan je moeilijk focussen op de les. Je bent niet alleen!

Heeft jouw kind ook zo veel stress?

Kom naar één van onze talrijke leuke momenten en kom proeven hoe mindfulness jou kan helpen! Op de introductieles maken we al spelend kennis met mindfulness, samen met mama of papa!

Mindful opgroeien

Kinderen staan vaak onder veel stress. Ze moeten het goed doen op school, populair en geliefd zijn en vooral in iets uitblinken. Deze spanning kan zich uiten in rusteloosheid, slapeloosheid, lichamelijke klachten, gebrekkige concentratie of gedragsproblemen. Veel kinderen leven met negatieve gedachten over zichzelf.

Kinderen voelen zich vaak niet goed genoeg. Ze zijn vaak boos of verdrietig of voelen veel faalangst. Ze ontwikkelen een laag zelfbeeld. Kinderen voelen zich overweldigd door hun gedachten en gevoelens. Ze hebben er vaak geen woorden voor en de kans is groot dat dit zich uit in boosheid, ruzies, onrust, nachtmerries of piekeren.

Kinderen worden niet geboren met de vaardigheden om hiermee om te gaan. Mindfulness kan hen leren de balans te vinden in de storm van gedachten en emoties, en zich beter in hun vel te voelen. Het is mijn passie om kinderen terug in hun krachten te zetten, daar ga ik voor!

Hoe gaat het in z’n werk?

Introductieles

Kom vrijblijvend proeven!

Speels, samen!

Groepjes van 3-5 ouder-kind paren, samen met mama of papa.

Cursus

8-10 weken cursus

1u30, 1 keer per week

6-9 jaar, 9-12 jaar*

Groepjes van 3-5 ouder-kind paren, samen met mama of papa

Maar ook voor tieners en voor ouders is er een aanbod!

Kampen

1, 2 of meerdaagse kampen

Met en zonder slapen.

Heel speels, creatief aan de slag gaan met thema’s als faalangst, pesten, conflict, piekeren,…

Ouders blijven thuis

*Valt je kind op of onder de leeftijdsgrens? Contacteer me gerust! De leeftijdsgrenzen zijn indicatief. Naargelang de aanmeldingen worden de groepjes samengesteld, zodat jouw kind zich goed voelt in de groep!

Kinderen getuigen

Heleen (10 jaar): “Grommy zegt vaak dat ik iets niet kan of zorgt ervoor dat ik ruzie krijg met mijn broer. Maar ik moet grommy niet geloven!”

Heeft jouw kind het met iets specifiek moeilijk?

Soms wensen kinderen en ouders persoonlijke begeleiding, op maat van hun zorgen en noden. In individuele therapie gaan we samen op zoek naar jouw krachten en valkuilen. Creatief, mindful, samen. Met respect voor jouw eigenheid. Jij bent expert van jouw gezin. Met de nadruk op zelfzorg, verbinding en mildheid.

We beginnen met een intake met ouders en kind en stellen een gezinsplan op.

Het is ook mogelijk om een individueel traject mindfulness ouder-kind te volgen, helemaal op maat.

%d bloggers liken dit: