Trainer

Mijn naam is Rose Baudoncq. Ik ben kinderpsycholoog. Ik werk deeltijds in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Eclips te Gent. Ik merk als kinderpsycholoog steeds meer onder hoeveel stress onze kinderen staan. Daarom startte ik mijn praktijk Mindfulness voor kinderen en ouders, om hen preventief verder op weg te helpen. Het is mijn passie met mindfulness hen terug in hun kracht te zetten. Ik ben sinds een 10 tal jaar zelf met mindfulness bezig. Het heeft mij veel rust, liefde en zelfacceptatie gebracht. Maar ook in mijn relaties met anderen merk ik een verschil. Ik vind het daarom essentieel om als trainer ook zelf mindfulness te beoefenen.

Mindfulness is voor mij geen trukendoos of quick-fix maar een alternatieve manier van leven die je leert met stress en tegenslag om te gaan. Vaak denken anderen dat mindfulness je leert om je hoofd leeg te maken of positiever te leven. Maar net als ons hart bloed pompt, pomt ons hoofd gedachten. Zonder tegenslagen kennen we geen geluk. Mindfulness is het leren surfen op deze golven.

Ik heb verschillende opleidingen genoten (oa bij UvaMinds Universiteit Amsterdam en Instituut voor Aandacht en Mindfulness Gent)  en ben gecertificeerd Mindfulness kindertrainer en kinderpsycholoog.

ondernemingsnummer: 0719.327.353

erkenningnummer psycholoog: 902113134

bankrekeningnummer: BE90 9733 6099 5032

Email-adres: rose.baudoncq@gmail.com

Facebook

Adres: Virginiastraat 42, 9000 Gent (wegbeschrijving) (nabij Bourgoyen)