Trainer

Welkom!

Ik ben Rose Baudoncq. Ik merk als kinderpsycholoog steeds meer onder hoeveel stress onze kinderen en hun ouders staan. Daarom startte ik mijn praktijk Mindfulness voor kinderen en ouders, om hun veerkracht te versterken en ze terug op weg te helpen.

Het is mijn passie om kinderen en ouders terug in hun kracht te zetten. Mindfulnessis is hierbij voor mij een belangrijke schakel. We staan allemaal onder zo veel druk, zowel onze kinderen als wij als ouders. Mindfulness kan ons allen helpen om beter met stress om te gaan, anders om te gaan met moeilijke gedachten en emoties, meer rust te vinden in onszelf en onze krachten terug aan te spreken. Hoe goed zou het zijn moesten we onze kinderen dit zo vroeg mogelijk aanleren?

Maar ook als ouder staan we onder veel druk, we moeten zoveel ballen in de lucht houden. In Mindful Opvoeden leren we anders omgaan met moeilijke stress situaties en leren we vooral terug zorg dragen voor onszelf en onze eigen noden, zodat we kunnen blijven geven aan ons gezin, dag in en dag uit.

Ik geef mindfulness cursussen in groep. Omdat we ons vaak eenzaam voelen in onze dagelijkse strijd en het gevoel hebben dat niemand ons begrijpt. Hierdoor verergeren onze problemen alleen maar. Laten we het taboe doorbreken en terug in verbinding gaan. We hebben het allemaal soms moeilijk. Elk kind
kent het gevoel van verdriet, boosheid, eenzaamheid. Elke ouder kent machteloosheid, frustratie, faalangst.​ Mindfulness is voor mij geen trukendoos of quick-fix maar een alternatieve manier van leven in onze individualistische, prestatie gerichte maatschappij.

Voor zij dit het liever niet in groep doen, geef ik ook individuele of gezinstherapie.

Ik heb verschillende opleidingen genoten (oa bij UvaMinds Universiteit Amsterdam en Instituut voor Aandacht en Mindfulness Gent) en ben gecertificeerd Mindfulness kindertrainer en kinderpsycholoog bij Universiteit Gent. De programma’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en heb bewezen positieve effecten op kinderen en ouders.

​Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten.
Tot binnenkort?

Mindful groeten,

Rose

Ondernemingsnummer: 0719.327.353

Erkenningnummer psycholoog: 902113134

Bankrekening: BE90 9733 6099 5032

profielfoto
%d bloggers liken dit: