Prijs

5a031068efa2af1faa455fc25101fa80

Vanaf nu hanteer ik ook een nieuw prijssysteem, omdat mindfulness in heel mijn leven doorsijpelt, dus ook in hoe ik mijn praktijk wil runnen.

Ik probeer zo mindful mogelijk te leven, dat gaat met vallen en opstaan. Bewustzijn helpt mij voeling te houden met mijn waarden, mijn noden en mijn grenzen. Verbinding (met jezelf en anderen), zelfzorg en authenticiteit zijn voor mij de rode draad in mindful leven. Ik geloof in de groeimogelijkheid van elk van ons, jong en oud. En wil anderen in hun kracht zetten. Deze waarden wil ik uitdragen in hoe ik mindfulness voor jullie aanbied. Een prijssysteem dat gebaseerd is op vertrouwen, bewustzijn en toegankelijkheid

Gezinnen kunnen vanaf nu zelf kiezen hoeveel ze bijdragen. Er zijn 3 prijsklasses. Maar het is geheel aan jullie dewelke jullie kiezen.

Het bepalen van je financiële draagkracht is een oefening om mindful je grenzen te voelen, zowel naar onder als naar boven toe. Geef wat je kan. Ga na wat het voor jou waard is. Als je meer kan geven dan ondersteun je op jouw manier gezinnen die het minder breed hebben. Met het laagste tarief kom ik net uit de kosten.

 

Hoe bepaal je jouw prijs?

Wist je dat veel ziekenfondsen mijn mindfulness cursussen terugbetalen? Aangezien ik psycholoog ben, valt dit onder psychotherapie. In het bepalen van jouw prijs kan je rekening houden met jouw korting. Zie hier een overzicht.

 

– Lage bijdrage: voor gezinnen die het niet breed hebben

Je hebt misschien te maken met hoge ziektekosten en moet maandelijks strikt je uitgaven in de gaten houden om te kunnen voorzien in je basisbehoeften. Een reisje maken is een luxe en een uitzondering.

– Gemiddelde bijdrage: voor gezinnen die het OK hebben

De meeste mensen zullen onder deze categorie vallen. Je hebt geen geld te veel, maar ook niet te weinig. Je bent misschien voorzichtig met je centen maar hoeft je ook niet direct zorgen te maken. Je bezit een wagen, kan af en toe wat sparen, en op vakantie gaan.

– Hoge bijdrage: voor gezinnen die het breder hebben

Je hoeft je niet veel zorgen te maken over centen (ook al kan je dat soms ook niet laten). Je betaalt zonder problemen je eigen huis af, bezit 1 of zelfs 2 auto’s en je gaat 1 of meerdere keren per jaar op reis of citytrip.

 

Voor een introductieles betaal je

– lage bijdrage: 10 euro

– gemiddelde bijdrage: 25 euro

– hoge bijdrage: 35 euro

 

Voor een 8 weken cursus betaal je

– lage bijdrage: 225 euro

– gemiddelde bijdrage: 290 euro

– hoge bijdrage: 350 euro

Krijg je er niet genoeg van en wil je de cursus opnieuw doen om zo meer verdieping te krijgen: wees welkom en krijg 20% korting!

 

Voor een kidsdag betaal je

– lage bijdrage: 55 euro voor 1 dag, 100 euro voor 2 dagen

– gemiddelde bijdrage: 80 euro voor 1 dag, 140 voor 2 dagen

– hoge bijdrage: 105 euro voor 1 dag, 180 voor 2 dagen

 

Voor de 10-weken cursus (jaarcursus en geluksvogels) betaal je

– lage bijdrage: 300 euro

– gemiddelde bijdrage: 360 euro

– hoge bijdrage: 420 euro

 

Voor een oefensessie betaal je

15 euro/sessie, lidkaart met 4 oefensessies = 45 euro, 1 gratis!

 

Voor individuele therapie betaal je

– Gezinsintake 75 euro/90 min

– Individuele therapie 50 euro/1u

– Oudergesprek 65 euro/90min

– Schooloverleg 75 euro

 

 

Vergeet niet de terugbetaling van je mutualiteit te bekijken, veel gezinnen hebben hier recht op aangezien ik gecertificeerd psycholoog ben!

Bij alle activiteiten is inbegrepen: materiaal, meditatie-opnames, drinken, snacks – dus geen extra kosten meer!

 

 


 

Inschrijven doe je via het contactformulier. Inschrijving is definitief wanneer bedrag overgeschreven is op BE90 9733 6099 5032.

De meeste ziekenfondsen hebben een terugbetalingsregeling voor psychotherapie en mindfulness voor kinderen en jongeren!

 

 


Annuleringsvoorwaarden

Voor mindfulness groepen:

Het recht wordt behouden om een training te annuleren bij onvoldoende deelnemers 5 dagen voor de aanvang van de training.  Indien de deelnemers zich alsnog onttrekken en er wordt vastgesteld dat de groep te klein is, kan alsnog de training worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt dan terug gestort.

Annulatie door deelnemers:
U ontvangt de betalingsuitnodiging bij inschrijving. Eens de betaling is voltrokken, is er geen terugbetaling meer mogelijk. U kan zich wel te allen tijde laten vervangen door een ander persoon, indien dit voor aanvang van de training wordt gemeld en deze persoon naar oordeel van de trainer aan de aanmeldingscriteria voldoet. Aan een dergelijke vervanging zijn geen kosten verbonden. Vervanging na de start van de training is niet toegestaan.

Indien de deelname 4 weken voor de start wordt geannuleerd, wordt 25% aangerekend.
Indien de deelname 2 weken voor de start wordt geannuleerd, wordt 50% aangerekend.
Indien de deelname minder dan 2 weken voor de start wordt geannuleerd, wordt 75% aangerekend.
Indien de deelname tijdens de cursus wordt geannuleerd, wordt 100% aangerekend.

 

Bij individuele therapie:

Gelieve 24u op voorhand te annuleren, anders wordt de sessie aangerekend.