Prijssysteem

Vanaf nu hanteer ik ook een nieuw prijssysteem, gebaseerd op mijn waarden en normen in hoe ik mindful mijn praktijk wil runnen. Ik geloof in de groeimogelijkheid van elk van ons, jong en oud. En wil anderen in hun kracht zetten. Deze waarden wil ik uitdragen in hoe ik mindfulness voor jullie aanbied. Een prijssysteem dat gebaseerd is op vertrouwen, bewustzijn en toegankelijkheid. Gezinnen kunnen vanaf nu zelf kiezen hoeveel ze bijdragen. Er zijn 3 prijsklasses. Maar het is geheel aan jullie dewelke jullie kiezen.

Het bepalen van je financiële draagkracht is een oefening om mindful je grenzen te voelen, zowel naar onder als naar boven toe. Geef wat je kan. Ga na wat het voor jou waard is. Als je meer kan geven dan ondersteun je op jouw manier gezinnen die het minder breed hebben. Met het laagste tarief kom ik net uit de kosten.

Wist je dat veel ziekenfondsen mijn mindfulness cursussen terugbetalen? Aangezien ik psycholoog ben, valt dit onder psychotherapie. In het bepalen van jouw prijs kan je rekening houden met jouw korting. Zie hier een overzicht.

Hoe bepaal je jouw prijs?

LAAG

Voor gezinnen die het niet breed hebben

Je hebt misschien te maken met hoge ziektekosten en moet maandelijks strikt je uitgaven in de gaten houden om te kunnen voorzien in je basisbehoeften. Een reisje maken is een luxe en een uitzondering.

GEMIDDELD

Voor gezinnen die het OK hebben

De meeste mensen zullen onder deze categorie vallen. Je hebt geen geld te veel, maar ook niet te weinig. Je bent misschien voorzichtig met je centen maar hoeft je ook niet direct zorgen te maken. Je bezit een wagen, kan af en toe wat sparen, en op vakantie gaan.

HOOG

Voor gezinnen die het breder hebben

Je hoeft je niet veel zorgen te maken over centen (ook al kan je dat soms ook niet laten). Je betaalt zonder problemen je eigen huis af, bezit 1 of zelfs 2 auto’s en je gaat 1 of meerdere keren per jaar op reis of citytrip.

Mindful, samen.


%d bloggers liken dit: